Skip to content
Over Mecheline

Over Mecheline

“Als er een diploma voor ’het leven’ zou worden uitgereikt, dan had ik em nu meteen in ‘the pocket”

Adviseur & ambassadeur, Coach & creatief, Mentor en medemens. 

Geboren op een herfstdag in 1969 in Reek, tegenwoordig Landerd, een heerlijk idyllisch dorpje in het Brabantse landschap. Een bewogen jeugd, die opgeschreven als een roman zou lezen.. ooit, voor later. Ik wilde al vroeg op zoek naar avontuur, de grote wijde wereld in. De middelbare school heb ik op 5 plekken, met veel plezier, maar ook met horten en stoten doorlopen. Op mijn 19e ben ik als au pair naar Boston, USA vertrokken. Als vanzelfsprekend zorgde ik daar – toen nog de andere kant van de wereld – voor twee lieve kleine dreumessen. Dat ik iets met kinderen had? Geen idee, al was die rode draad voor mij allang bepaald. Ik had toen nog niet door wie ik was en zeker niet waar ik ‘goed’ in ben. Toch ging dit vanzelf, Met succes.

Toen ik op mijn 20 e terugkwam wilde ik ontdekken wat er verder was, ik werkte in een winkel, student decorontwerp op de kunstacademie in utrecht en beletteraar in een autospuiterij en op mijn 22e heb ik mijn HAVO diploma behaald. Ik was een doorzetter, toen al. Op mijn 23e startte ik op de Sociale academie in Den haag in de richting cultureel en maatschappelijke  vorming. Jong volwassen, onbevangen, genietend, ontdekkend en Met succes. Ik heb de propedeuse positief en vooral met veel plezier doorlopen. Ik was blij en zat op mijn plek. Hier zag ik mijn talenten tot bloei komen. Mijn student-zijn werd onderbroken. Ik kreeg de verrassing van mijn leven, even stond het leven op zijn kop, ik werd moeder, onbedoeld, de onbevangenheid moest plaatsmaken voor het moederschap, alleen en Met succes. Dit was een echte levenskeuze.

Daarna heb ik mijn multi-talenten ingezet om iets van mijn leven en het leven van mijn dochter te maken. Heb me omgeschoold tot multimedia ontwikkelaar en heb gewerkt in de pionierswereld van het internet, 1995 en verder.. (klik hier voor mijn linked in profiel)

Ik heb me ontwikkeld, niet op school, niet op de uni, maar als alleenstaande moeder, in het werkende leven, 20 jaar als IT consultant, als familielid en als vriendin. Mijn eigen boontjes gedopt en door vallen en opstaan wijs en wijzer geworden. Een trotse drop out. Een trotse mamma. Een trotse vriendin. Een trotse collega en nu een trotse ondernemer, Met succes.